Bibliotheek aan Huis

Lees je graag en ben je (tijdelijk) niet in staat om zelf naar de bibliotheek te komen? Ken je iemand die graag leest maar waarbij een bezoek aan de bibliotheek niet meer mogelijk is. Dan is de Bibliotheek-aan-huis-service iets voor jou.

De Bibliotheek aan huis is een bezorgservice van de bibliotheek voor iedereen die vanwege ouderdom, ziekte of handicap (tijdelijk) niet in staat is om zelf naar de bibliotheek te komen. We helpen je dan graag en brengen de boeken of tijdschriften met plezier bij jou thuis.

Kun je alles lenen?

Ja, je kunt alles lenen uit onze collectie, waaronder romans, informatieve boeken over allerlei onderwerpen, tijdschriften. Ook hebben we een grote collectie grootletterboeken voor als lezen iets meer moeite kost.

Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt voor Bibliotheek aan Huis, komt een medewerker van de bibliotheek voor een kennismaking bij jou thuis langs. We bespreken de wensen en maken afspraken over de dag en moment van levering. We proberen deze tijden zoveel als mogelijk aan te houden. Je kunt ook online de materialen reserveren, wij brengen ze dan graag naar jouw huis op de afgesproken tijdstippen en nemen de uitgelezen boeken weer mee terug. Heel makkelijk en heel laagdrempelig.

Wat kost deze persoonlijke service

De bezorgservice is gratis. Het lenen van de boeken verloopt via een royaal-abonnement bij de bibliotheek. Dit kost € 56,- per jaar voor volwassenen (voor 65-plussers € 51,-). 

Wil je meer weten over onze abonnementen en tarieven klik <hier>.

Meer informatie en aanmelden?

Ben je geïnteresseerd, Ria de Vries helpt je graag verder. Neem telefonisch contact op via 045 524 4000, of stuur een mail naar contact@bibliotheeknuth.nl

Tot binnenkort!