Het is Tijd! - cabaret

11 april 2024, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Nuth

Kosten: € 5,00 op vertoon van je bibliotheekpas / € 7,50 voor niet-leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een voorstelling door Inger van Eldik

Het is Tijd!

Vanuit haar hart vertelt Inger uit het leven gegrepen verhalen, zingt, speelt en danst. Want ja …… het is tijd.

Pippi, Toon, James, Annie, God, Amsterdam het komt allemaal voorbij in een sketch, een gevoelig liedje, een meezinger en …… zonder vierde wand.

Ze had meerdere uitverkochte voorstellingen in o.a. het Pesthuys Podium Maastricht.

Een monoloog van Inger maakt nieuwsgierig; wat een heerlijke middag werd dat, vol met humor en liefde: “de warme kijk van Inger op het leven”. MERCI MADAM!

 

— Willeke van Ammelrooy (actrice en regisseur)

Wie is Inger

Op haar 12e schreef ze haar eerste schoolmusical, regisseerde deze en speelde zelf de hoofdrol. “Druktemaker” zei haar moeder altijd.

In 2016 nam ze toneellessen en debuteerde in 'De Meiden' als Mevrouw des huizes. Ze deed een dialoog in 'GIF' van Lot Vekemans. Ze was figurant in Dagboek van een Herdershond' en maakte daar kennis met de professionele wereld van het theater maken en spelen.

Daarna begon ze te schrijven en hield niet meer op: liedjes, teksten, sketches. Vele onderwerpen passeerden de revue. Want ze had ervaren: de arbeidsethos, de discipline, het perfectionisme, de saamhorigheid: Daar voelde ze zich thuis.

Ze dacht: ik heb zangles nodig, ukelele-les en trombone-les. Met 4 liedjes, waarvan 3 zelf geschreven, gingen ze aan de gang met muziek door Ben Perry. De broer van … Marij Perry, haar allerbeste vriendin. Zij is diplomatiek, heeft oog voor detail en haalt het beste uit zichzelf.


Wat Cabaret "Het is Tijd"

Door Inger van Eldik

Waar Bibliotheek Nuth

Wanneer donderdag 11 april, van 19.30 tot 21.30 uur

Deelname € 5,00 op vertoon van je bibliotheekpas / € 7,50 voor niet-leden. Contante betaling (liefst gepast!) op 11 april

Aanmelden vóór 8 april via 045-524 4000, contact@bibliotheeknuth.nl, of aan de balie in de bibliotheek